Livrare

Livrarea produselor în România se face doar prin Fan Courier. Majoritatea produselor se află pe stoc. Livrarea se face astfel în 24 – 48 ore de la primirea comenzii. Sâmbăta și Duminica nu se fac livrări.

ATENȚIE: În cazul în care comanda nu este însoțită de un număr de telefon mobil valabil și funcțional, aceasta nu poate fi trimisă către Dvs.

Produsele sunt livrate în ambalajul original, iar când este necesar se face și o ambalare suplimentară (pentru siguranță suplimentară).

Produsele Disponibile la comandă

Pentru produsele care sunt marcate “Disponibil la comandă”  timpul de livrare este între 10 și 20 de zile doarece acestea sunt transportate de la depozitul central din Franta.

Costuri Livrare

Comenzile de peste 300 lei beneficiază de transport gratuit. Pentru comenzile de până la 300 lei transportul prin curier costă 16,00 lei.

ATENȚIE:

Pentru sacii de pământ, cocos și hydrocorn de 50L (sau doi saci de 25 litri), costul de transport este mai mare pentru că greutatea a 50 litri de substrat este de aproximativ 15 kg. Vă rugăm să luați în considerare că prețul transportului pentru 1 sac de 50L (sau doi saci de 25 litri) crește cu 15 lei.

Exemplu: O comandă cu totalul sub 300 de lei ce conține pământ de 50L va avea transportul de 16 lei + 15 lei (per sac). O comandă cu totalul de peste 300 de lei ce conține pământ de 50L va avea transportul de 15 lei (per sac).

Transportul este gratuit pentru comenzile care sunt expediate în aria Fan Courier și nu sunt aplicate taxe suplimentare pentru kilometri exteriori.

Aceasta este lista de localități în care Fan Courier expediază FĂRĂ plata unor kilometri suplimentari: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf