Garantie – Service

GARANTIE

Pentru a elimina riscul de pierdere, garantia in format .PDF o gasesti in contul de client pentru fiecare comanda in parte.
Descarca, completeaza (defect constatat) si trimite garantia impreuna cu produsul pentru un flux mai bun al comunicarii.
Toate produsele noi comercializate pe indoorgardens.ro beneficiaza garantie 12 luni.
Avem si produse „Resigilate”, acestea sunt produse noi ale caror ambalaje au fost deschise.
Sunt produse returnate de clienti in termenul legal de 14 zile ori produse ce au fost testate sau expluse in showroom.
Acestea beneficiaza de o garantie de 3 luni.
Absolut toate produsele „Resigilate” sunt testate amanuntit inainte de a fi oferite spre vanzare.
Garantia in cazul persoanelor juridice este de 12 luni. Termenul de aducere la conformitate pentru produse este de maxim 30 zile.
Termenii si conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale: ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. 
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf sau sub actiunea substantelor chimice, software parolat etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
Produselor care fac parte din categoria CONSUMABILE nu fac obiectul de garantie: lampi de orice tip (HPS, MH, CFL, etc), nutrient, pamant si sustraturi, folie si mylar, tubulaturi, gel anti-miros.

Responsabilitatile clientului

Conditiile de garantie nu se aplica pentru problemele sau daunele cauzate de client sau in circumstante cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele:

  1. s-a intervenit asupra produsului, a fost reparat si / sau modificat de personal neautorizat;
  2. numarul de serie al produsului (S/N – „serial number”, IMEI, etc.), componentele sau accesoriile au fost modificate, anulate sau eliminate;
  3. sigiliile pentru garantie au fost rupte sau schimbate;
  4. produsul prezinta defecte fizice: lovituri, crapaturi, ciobiri, rugina sau prezinta urme utilizare in conditii neadecvate: tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, manipulare incorecta, setari si instalari incorecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, etc;

PROCEDURA TRIMITERII PRODUSELOR IN GARANTIE

Produsele aduse sau expediate in atentia departamentul de service trebuie sa fie complete, sa contina toate accesoriile (recomandam sa fie aduse / expediate in ambalajul original sau un ambalaj adecvat pentru a evita deteriorarea acestora cauzata de conditiile de transport) si insotite de o copie a facturii fiscale de achizitie sau a certificatului de garantie pentru fiecare comanda in parte.

Produsele neridicate de la unitatea de service in termen de 6 luni de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate (conform dispozitiilor Codului Civil).

DEPARTAMENTUL DE SERVICE

Punct de predare / adresa de livrare a produselor pentru reparatie.

Adresa: Soseaua Giurgiului nr 2, langa restaurant Zupano, Jilava, Ilfov

Email: office.indoorgardens@gmail.ro

Telefon: 0745 130 010

ATENTIE!

Produsele pentru garantie se vor trimite prin firma de curierat la solicitarea clientului. Te rugam sa ambaleaza produsul cu grija inainte de a-l preda curierului, pentru a-l proteja in timpul transportului. Produsul va fi adus de catre curier in service-ul de receptie indoorgardens.ro.