Despre noi

Prezent de mai bine de 12 ani in Romania, Indoor Gardens este unul dintre liderii europeni din comerțul cu amănuntul în domeniul grădinăritului high-tech și al culturii de interior.

Datorită experienței noastre îndelungate, relațiilor strânse cu furnizorii noștri din întreaga lume, pasiunii pentru sectorul nostru de activitate și cunoștințelor noastre mari a pieței, oferim spre vânzare cele mai bune mărci de pe piață internaționala.

De asemenea, punem toate cunoștințele noastre în cercetarea și dezvoltarea de produse noi, din ce în ce mai inovatoare, competitive și calitative.

Satisfacția noastră este să oferim clienților noștri tot ce este mai bun din cultura indoor!

Indoor Gardens este astăzi:

  • O rețea de 30 de magazine în toată Europa
  • Peste 2500 de referințe în stoc
  • O platformă logistică și un centru de pregătire a comenzilor de 5.000 mp
  • O echipă de consilieri profesioniști la dispoziția dumneavoastră
  • Un serviciu tehnic de experți în tehnici de cultură hidroponică în interior

Calitate Garantată​!

Oferim produsele cele mai performante de pe piata si reprezentam brandurile cele mai cunoscute in domeniul de cultura de interior. Oferim garantie la produse ce nu sunt consumabile.

Livrare Rapidă

Reușim datorită resurselor logistice să oferim livrarea produselor comandate în mai puțin de 24 de ore, indiferent dacă sunt sau nu pe stoc. Comenzile de peste 300 lei beneficiază și de transport gratuit.

Cel mai mic preț

Oferim cele mai atractive prețuri de pe piața românească pentru produsele noastre. În plus, avem implementat și un sistem de fidelizare – produsele ridicate din magazinul fizic beneficiază de discount.