Puncte de recompensă

Schema de acordare a punctelor de recompensa

Schema de acordare a punctelor de fidelitate este una dintre cele mai generoase din mediul online. Poti acumula puncte ori de cate ori faci cumparaturi si le folosesti la achizitiile viitoare. Primesti 3 puncte pentru fiecare 100 RON cheltuit. La urmatoarea cumparatura poti sa platesti factura partial sau integral cu punctele acumulate.

Este nevoie sa te inregistrezi ca sa primesti puncte cadou?

Da, este necesar să te înregistrezi pentru a primi cele 3 puncte cadou.

Cand primesc punctele?

Punctele se acorda de catre agentul care se ocupa de comanda dumneavoastra cand aceasta primeste statusul de comanda complet finalizata. Puteti consulta oricand doriti numarul de puncte disponibile prin logarea in cont.

Cum aplic punctele recompensa?!

Inainte de a finaliza o comanda acceseaza „Cos de cumparaturi” si poti folosi din punctele bonus pe care le ai! Se pot aplica toate punctele sau mai putine. Nu este nevoie sa ai in cont numarul de puncte afisat la pret in puncte ca sa scazi valoarea produsului dorit! Poti plati partial cu puncte bonus si restul cash sau card.

Voi primi notificări pe email?

Da, vei primi un email pentru fiecare operațiune, fie că punctele au fost adăugate sau scăzute din contul tău, împreună cu numărul total de puncte actualizat.

Modalități de a câștiga mai multe puncte

Primesti 3 puncte pentru fiecare 100 lei cheltuiti.