Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


Clonex 50 ml

Disponibil la Comanda

63 lei TVA incl.
Cod produs: GT-CNEX50

Clonex este o solutie premium de inmultire vegetativa a plantelor, prin butasi. Fiind folosit atat de cultivatorii profesionisti, cat si de amatori, Clonex gel a fost folosit la nivel mondial pentru inmultirea a peste 1.000.000.000 de plante. Iar numaratoarea nu se opreste aici. Datorita echilibrului perfect intre hormonii de inradacinare si mineralele ce intra in componenta sa, Clonex ramane in topul preferintelor producatorilor de plante.

Hormonii de inradacinare ce intra in formula performanta a Clonex gel determina aparitia rapida a unor radacini sanatoase. In urma studiilor, s-a demonstrat ca aplicarea gelului Clonex are ca efect pornirea inradacinarii cu pana la 10 zile mai devreme decat in mod normal. De asemenea, butasii tratati cu Clonex au dezvoltat cu 156% mai multe radacini. La randul lor, radacinile plantelor inmultite vegetativ cu ajutorul Clonex gel au fost cu 30% mai lungi decat cele ale plantelor netratate. Aceste studii au fost realizate pe Ficus si Dianthus (garoafa).

Clonex se poate utiliza atat pentru butasii lemnosi, cat si pentru cei erbacei (verzi). In Romania, am vandut Clonex gel cultivatorilor profesionisti care inmultesc in mod curent flori (muscate, petunii, crizanteme etc...), cat si pepinieristilor care inmultesc arbori si arbusti ornamentali (lavanda, Paulownia etc...). Faptul ca profesionistii aleg Clonex gel pentru inmultirea vegetativa a plantelor, ne demonstraza eficacitatea acestui produs.

Instructiuni de folosire Clonex gel:

  1. Inmuiati butasul in Clonex gel pana la adancimea dorita;
  2. Inserati baza butasului (tratata cu Clonex) in mediul de propagare (pamant, turba, vata minerala, fibra de cocos etc...);
  3. Cu ajutorul unui pulverizator cu pulverizare fina, stropiti frunzele butasilor.
  4. Introduceti butasii intr-un propagator sau sub un capac transparent, care va tine umiditatea inauntru. Exemple de propagatoare, aici: „Mini sere pentru propagare

Pe langa avantajele legate de durata scurta a inradacinarii si numarul mai mare de radacini dezvoltate, gelul de inradacinare Clonex ne aduce si beneficii suplimentare:

  • -Izoleaza foarte bine ranile pe care le provocam butasilor la taiere si indepartarea frunzelor;
  • -Odata aplicat, gelul ramane in contact permanent cu planta;
  • -Aplicarea se face rapid si usor. In cazul altor produse (in special lichide), tratarea trebuie sa dureze pana la cateva ore. Clonex se aplica in cateva secunde, butasul fiind apoi gata de plantat.

In functie de necesitati, gelul de inradacinare Clonex se achizitioneaza in diverse cantitati:

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...