Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


Guanokalong Granule 1kg

Disponibil la Comanda

62 lei TVA incl.
Cod produs: GUANO-GRA1

GuanoKalong Granule reprezinta un nutrient inovator, 100% organic (certificat), bazat pe bat guano - excrement al liliecilor din zona ecuatoriala. Are aceeasi compozitie precum GuanoKalong Powder. Granulele sunt insa mai usor de aministrat, in special la culturile in aer liber.

De ce lilieci din zona ecuatoriala? Pentru ca doar acolo intalnim o clima blanda, constanta pe tot parcursul anului. De aceea, liliecii sunt activi tot anul si au hrana la dispozitie mereu.

Liliecii de la care se obtine guano se hranesc exclusiv cu fructe. De aceea, in excrementele lor se regasesc elemente nutritive de origine vegetala, ce vor fi usor asimilate de catre plante.

GuanoKalong Granule este recomandat in special pentru rasaduri (plante tinere). Continutul ridicat de fosfor (10%) le va ajuta sa se dezvolte rapid si sa isi mareasca sistemul radicular. Fosforul este principalul component al moleculelor energetice din plante (adenozin trifosfat si monofosfat). Plantele se vor bucura de un plus de energie de crestere, element extrem de util in prima perioada a dezvoltarii acestora.

Administrare GuanoKalong Granule

Pentru ghivece: se adauga 5 grame de GuanoKalong Granule (o masura) la un ghiveci de 7 litri. Granulele se amesteca uniform cu pamantul. Aceasta doza este de ajuns pentru florile cultivate in apartament sau pe balcon, pe o perioada de 2-3 luni.

Pentru legume cultivate in aer liber, in pamant: se adauga 100 de grame de GuanoKalong Granule la baza fiecarei plante. Se repeta administrarea o data la doua luni.

Pentru ca plantele sa aiba la dispozitie o gama completa de nutrienti bio, se vor utiliza si fertilizatori lichizi pe parcursul dezvoltarii: GuanoKalong Grow Organic Liquid (pentru faza de dezvoltare vegetativa) si GuanoKalong Bloom Organic Liquid (pentru faza de inflorire).

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...