Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


GHE Bio Sevia
Exista 5 produse.

REDUCERE
Disponibil la Comanda
ghe-bio-sevia-bloom-1l
GHE Bio Sevia Bloom 1L

BioSevia este un fertilizator unic, 100% biologic. BioSevia Bloom este utilizat in faza de inflorire si maturare a fructelor.

BioSevia este un fertilizator 100% biologic si complet. Cercetatorii General Hydroponics au facut  timp de 4 ani studii si teste intensive pentru a obtine un fertilizator  care contine toate elementele  de care planta are nevoie pentru a creste perfect, si care raspunde totodata conditiilor impuse pentru o inregistrare biologica oficiala, atat in Franta cat si in toata lumea.

BioSevia are cateva  calitati esentiale:

- Este un fertilizator complet
- Avand o compozitie specifica si o solubilitate exceptionala, este un fertilizator usor de asimilat de catre planta

- Este foarte eficient in fertirigare si in irigarea prin picurare.
-  Contine acizi humici care imbunatatesc conditiile solului si maresc capacitatea de asimilare a plantelor.
- Ofera produse cu un gust dulce si placut
- Se foloseste in cultura hidroponica!

BioSevia este de asemenea un fertilizator ,,bioponic"

Cu BioSevia obtineti rezultate excelente in sol, insa il puteti folosi si in hidroponie, fie la radacini fie la nivelul substratului. Intr-adevar, niciun  fertilizator biologic nu se adapteaza la acest tip de cultura. Fertilizatorii biologici obisnuiti sunt formulati pentru a se degrada  in mod treptat in sol, si unele elemente din compozitia lor s-ar descompune in apa degajand un miros destul de neplacut. In cele din urma, ar putea astupa filtrele si injectoarele.

Pentru a fi bioponic, un fertilizator trebuie sa fie lichid sau perfect solubil. Nu trebuie sa contina prea multe particule mari  si trebuie sa fie rapid degradabil si disponibil. BioSevia corespunde acestor criterii.

Cultura bioponica: hidroponia 100% biologica

De-a lungul anilor, cercetatori din mai multe tari au facut studii intensive pentru a putea face  hidroponia cu adevarat biologica. In 2004, William Texier a descoperit si implementat conceptul de cultura bioponica, noua metoda de cultura hidroponica 100% biologica. Brevet N° 05.11569 - 15/11/05.

Bioponia inseamna mai mult decat un simplu schimb de fertilizator. Conceptul este acela de « pamant lichid ». Fertilizatorul corespunzator fiind veriga care lipseste. Combinand cu alte produse din gama noastra precum BM si Mineral Magic, bioponia creaza in solutia nutritiva tot ceea ce solul  are mai util pentru planta.

Apa este deja acolo, desigur, si oxigen de asemenea in abundenta, daca sistemul este bine conceput.

De adaugat:

BioSevia, nutrientul care aduce  cantitatea de humus in sol. Contine numeroase molecule organice care reproduc complexitatea solului in solutia nutritiva. Este un nutrient special conceput pentru aceasta utilizare specifica (reproducerea conditiilor de fertilitate a solului, dar fara sol).

Bioponic Mix (BM), micro-organismele care ofera viata microbiana si participa la ciclul carbonului.

Mineral Magic, care ofera siliciu si ansamblul de metale si oligo-elementele continute in sol.

BM sau ,,Bioponic Mix"

Mix-ul micro-organismelor:

BioSevia se foloseste foarte bine in sol, fara niciun adaos.

Totusi, pentru o cultura hidroponica, este necesar sa folositi BM, un amestec specific de micro-organisme care imbunatateste randamentul culturii, deoarece este reprodus procesul de descompunere naturala care se realizeaza in sol.

Cum se folosesc  bacteriile?

In apa, conditiile de viata nu sunt foarte bune deoarece nu exista capacitatea de tamponare ca in sol, pentru a le proteja  de schimbari bruste de temperatura sau de pH. Trebuie sa se “fixeze”  si nu pot supravietui. Au nevoie de un spatiu cu foarte mult oxigen si trebuie neaparat  sa se mentina umede. Daca se usuca, vor muri.

Aveti 2 posibilitati:

Folositi un substrat umed precum cel din fibre de cocos, vata minerala, sau perlita. In acest caz, puteti insamanata  substratul direct cu micro-organismele. Sau presarati  BM pe substratul dvs.

Puteti cultiva cu radacini goale sau pe un substrat foarte bine drenat precum la bila de argila extinsa ou pozzolanna. In acest caz, trebuie sa folositi BioFiltrul. Va oferi micro-organismelor un loc pentru reproducere.

Folositi 10g/100L de solutie nutritiva. Aplicati din saptamana a 6-a pana in a 8-a saptamana.

Fie ca sunt in BioFiltru sau in substrat, micro-organismele nu intampina nicio problema  daca mediul lor este bine oxigenat si umed. Pentru a le proteja, este bine sa evitati schimbarile bruste de temperature sau de  pH. Cu cat micro-organismele  vor fi mai numeroase si mai “fericite”,  cu atat plantele dvs vor fi mai bine.

Atentie: o scadere importanta a  pH-ului este un semnal de alarma care indica cu certitudine moartea unui numar mare de micro-organisme. In acest caz, trebuie sa identificati cauza, sa tratati si sa insamantati substratul din nou.

BM si BioMagix sunt doua produse diferite. BioMagix elimina ciupercile patogene de la nivelul radacinilor si descompune materiile organice din solutia nutritiva . BM serveste doar la descompunerea materiei organice. Daca dej folositi BioMagix, nu mai aveti nevoie de BM.

Gestionarea bioponiei cere din partea cultivatorului  mai multa atentie decat o cultura hidroponica traditionala. Cultura bioponica se gestioneaza atat « cu privirea » cat si urmarind parametri pH-ului si conductivitatea. Totusi, acesti parametri raman o informative importanta. Iata cateva notiuni de baza pentru o cultura bioponica reusita.

 pH-ul

BioSevia are un pH practic neutru. Nu va afecta  pH-ul apei dvs. In timpul culturii,  pH-ul este mai greu de corectat decat hidroponia minerala.

Totusi,  pH-ul ne este la fel de important in bioponie. Il putem lasa sa atinga pragul de 7.5 fara sa constatam vreo problema. Daca trece de 7.5, trebuie sa fie ajustat in mod progresiv  pana la 6.0, timp de cateva zile. Folositi pH Down liquide de la GHE. Contine tampon organic si se recomanda sa  fie folosit impreuna cu BioSevia.

Adaugati regulatorul dvs de pH in mod treptat ,in doze mici, diluandu-l bine de fiecare data. Puneti-l in rezervor, departe de pompa (sa opriti pompa), evitand astfel un soc ce ar putea fi cauzat de o schimbare brusca a pH-ului.

Evitati: acidul clorhidric si acidul acetic (otet, etc.…).

Conductivitatea

Cand diluati BioSevia cu apa, o mica parte va fi dizolvata  si transformata in ioni, oferind o conductivitate lejera.

In prima zi, cu o doza de 2 ml/l de nutrient si conductivitatea normal a retelei de apa, se obtine in general o valoare  de 0.65 (intre  0.6 si 0.7). In general aceasta conductivitate foarte scazuta este suficienta.

In urmatoarele  5-6 zile , adaugati zilnic o doza homeopatica de nutrient (1/2 ml/l). Aceasta doza nu ar trebui sa  afecteze conductivitatea dvs.

 Adaugati nutrient  doar atunci cand conductivitatea este sub 0.65 : folositi cantitatea initiala de 2 ml/l.

Pe masura ce elementele sunt dizolvate, sunt absorbite altele si conductivitatea tinde sa ramana in echilibru in jurul acestor valori. Cand materia organica este insuficienta, aceasta scade. Este momentul sa adaugati nutrientul.

Pentru a obtine un rezultat optim, trebuie sa anticipati aceasta scadere a conductivitatii si sa asigurati o provizie constanta de materii organice. Dar trebuie sa aveti grija sa nu puneti prea mult, deoarece degradarea lor depinde de caldura mediului ambiant.

Bioponia combina avantajele hidroponiei cu cele ale culturii biologice. Va permite sa economisiti apa si nutrienti, sa cultivati recolte de calitate in spatii reduse, si sa aveti plante 100% biologice.

Pentru a fi bioponic un nutrient trebuie sa fie lichid si complet solubil in apa. Trebuie sa se descompuna repede si sa fie absorbit imediat de planta. BioSevia indeplineste toate aceste conditii.

 Dozaj:

- pentru rasaduri si butasi: 3 ml la 10 litri de apa

- pentru perioada de inflorire si coacere: 20 ml de solutie la 10 litri de apa

GHE Bio Sevia Bloom 1L

BioSevia Bloom este un fertilizator unic, 100% biologic, utilizat in faza de inflorire.
>
63 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
ghe-bio-sevia-grow-500ml
GHE Bio Sevia Grow 500ml

BioSevia este un fertilizator 100% biologic si complet. Cercetatorii nostri au facut  timp de 4 ani studii si teste intensive pentru a obtine un fertilizator  care contine toate elementele  de care planta are nevoie pentru a creste perfect, si care raspunde totodata conditiilor impuse pentru o inregistrare biologica oficiala, atat in Franta cat si in toata lumea.

Pentru o cultura completa, se utilizeaza BioSevia Grow in faza de crestere, iar in faza de inflorire se va utiliza BioSevia Bloom.

BioSevia are cateva  calitati esentiale:

- Este un fertilizator complet
- Avand o compozitie specifica si o solubilitate exceptionala, este un fertilizator usor de asimilat de catre planta

- Este foarte efficient in fertirigare si in irigarea prin picurare.
-  Contine acizi humici care imbunatatesc conditiile solului si maresc capacitatea de asimilare a plantelor.
- Ofera produse cu un gust dulce si placut
- Se foloseste in cultura hidroponica!

BioSevia este de asemenea un fertilizator « bioponic »

Cu BioSevia obtineti rezultate excelente in sol, insa il puteti folosi si in hidroponie, fie la radacini fie la nivelul substratului. Intr-adevar, niciun  fertilizator biologic nu se adapteaza la acest tip de cultura. Fertilizatorii biologici obisnuiti sunt formulati pentru a se degrada  in mod treptat in sol, si unele elemente din compozitia lor s-ar descompune in apa degajand un miros destul de neplacut. In cele din urma, ar putea astupa filtrele si injectoarele.

Pentru a fi bioponic, un fertilizator trebuie sa fie lichid sau perfect solubil. Nu trebuie sa contina prea multe particule mari  si trebuie sa fie rapid degradabil si disponibil. BioSevia corespunde acestor criterii.

Cultura bioponica: hidroponia 100% biologica

De-a lungul anilor, cercetatori din mai multe tari au facut studii intensive pentru a putea face  hidroponia cu adevarat biologica. In 2004, William Texier a descoperit si implementat conceptul de cultura bioponica, noua metoda de cultura hidroponica 100% biologica. Brevet N° 05.11569 - 15/11/05.

Bioponia inseamna mai mult decat un simplu schimb de fertilizator. Conceptul este acela de « pamant lichid ». Fertilizatorul corespunzator fiind veriga care lipseste. Combinand cu alte produse din gama noastra precum BM si Mineral Magic, bioponia creaza in solutia nutritiva tot ceea ce solul  are mai util pentru planta.

Apa este deja acolo, desigur, si oxigen de asemenea in abundenta, daca sistemul este bine conceput.

 

De adaugat:

BioSevia, nutrientul care aduce  cantitatea de humus in sol. Contine numeroase molecule organice care reproduc complexitatea solului in solutia nutritiva. Este un nutrient special conceput pentru aceasta utilizare specifica (reproducerea conditiilor de fertilitate a solului, dar fara sol).

Bioponic Mix (BM), micro-organismele care ofera viata microbiana si participa la ciclul carbonului. Detalii aici.

Mineral Magic, care ofera siliciu si ansamblul de metale si oligo-elementele continute in sol. Detalii aici.

 

Mix-ul micro-organismelor:

BioSevia se foloseste foarte bine in sol, fara niciun adaos.

Totusi, pentru o cultura hidroponica, este necesar sa folositi BM, un amestec specific de micro-organisme care imbunatateste randamentul culturii, deoarece este reprodus procesul de descompunere naturala care se realizeaza in sol.

Cum se folosesc  bacteriile?

In apa, conditiile de viata nu sunt foarte bune deoarece nu exista capacitatea de tamponare ca in sol, pentru a le proteja  de schimbari bruste de temperatura sau de pH. Trebuie sa se “fixeze”  si nu pot supravietui. Au nevoie de un spatiu cu foarte mult oxigen si trebuie neaparat  sa se mentina umede. Daca se usuca, vor muri.

Aveti 2 posibilitati:

Folositi un substrat umde precum cel din fibre de cocos, vata minerala, sau perlita. In acest caz, puteti insamanata  substratul direct cu micro-organismele. Sau presarati  BM pe substratul dvs.

Puteti cultiva cu radacini goale sau pe un substrat foarte bine drenat precum la bila de argila extinsa ou pozzolanna. In acest caz, trebuie sa folositi BioFiltrul. Va oferi micro-organismelor un loc pentru reproducere.

Folositi 10g/100L de solutie nutritiva. Aplicati din saptamana a 6-a pana in a 8-a saptamana.

Fie ca sunt in BioFiltru sau in substrat, micro-organismele nu intampina nicio problema  daca mediul lor este bine oxigenat si umed. Pentru a le proteja, este bine sa evitati schimbarile bruste de temperature sau de  pH. Cu cat micro-organismele  vor fi mai numeroase si mai “fericite”,  cu atat plantele dvs vor fi mai bine.

Atentie: o scadere importanta a  pH-ului este un semnal de alarma care indica cu certitudine moartea unui numar mare de micro-organisme. In acest caz, trebuie sa identificati cauza, sa tratati si sa insamantati substratul din nou.

BM si BioMagix sunt doua produse diferite. BioMagix elimina ciupercile patogene de la nivelul radacinilor si descompune materiile organice din solutia nutritiva . BM serveste doar la descompunerea materiei organice. Daca dej folositi BioMagix, nu mai aveti nevoie de BM.

Gestionarea bioponiei cere din partea cultivatorului  mai multa atentie decat o cultura hidroponica traditionala. Cultura bioponica se gestioneaza atat « cu privirea » cat si urmarind parametri pH-ului si conductivitatea. Totusi, acesti parametri raman o informative importanta. Iata cateva notiuni de baza pentru o cultura bioponica reusita.

 pH-ul

BioSevia are un pH practic neutru. Nu va afecta  pH-ul apei dvs. In timpul culturii,  pH-ul este mai greu de corectat decat hidroponia minerala.

Totusi,  pH-ul ne este la fel de important in bioponie. Il putem lasa sa atinga pragul de 7.5 fara sa constatam vreo problema. Daca trece de 7.5, trebuie sa fie ajustat in mod progresiv  pana la 6.0, timp de cateva zile. Folositi pH Down liquide de la GHE. Contine tampon organic si se recomanda sa  fie folosit impreuna cu BioSevia.

Adaugati regulatorul dvs de pH in mod treptat ,in doze mici, diluandu-l bine de fiecare data. Puneti-l in rezervor, departe de pompa (sa opriti pompa), evitand astfel un soc ce ar putea fi cauzat de o schimbare brusca a pH-ului.

Evitati: acidul clorhidric si acidul acetic (otet, etc.…).

Conductivitatea

Cand diluati BioSevia cu apa, o mica parte va fi dizolvata  si transformata in ioni, oferind o conductivitate lejera.

In prima zi, cu o doza de 2 ml/l de nutrient si conductivitatea normal a retelei de apa, se obtine in general o valoare  de 0.65 (intre  0.6 si 0.7). In general aceasta conductivitate foarte scazuta este suficienta.

In urmatoarele  5-6 zile , adaugati zilnic o doza homeopatica de nutrient (1/2 ml/l). Aceasta doza nu ar trebui sa  afecteze conductivitatea dvs.

 Adaugati nutrient  doar atunci cand conductivitatea este sub 0.65 : folositi cantitatea initiala de 2 ml/l.

Pe masura ce elementele sunt dizolvate, sunt absorbite altele si conductivitatea tinde sa ramana in echilibru in jurul acestor valori. Cand materia organica este insuficienta, aceasta scade. Este momentul sa adaugati nutrientul.

Pentru a obtine un rezultat optim, trebuie sa anticipati aceasta scadere a conductivitatii si sa asigurati o provizie constanta de materii organice. Dar trebuie sa aveti grija sa nu puneti prea mult, deoarece degradarea lor depinde de caldura mediului ambiant.

Bioponia combina avantajele hidroponiei cu cele ale culturii biologice. Va permite sa economisiti apa si nutrienti, sa cultivati recolte de calitate in spatii reduse, si sa aveti plante 100% biologice.

Pentru a fi bioponic un nutrient trebuie sa fie lichid si complet solubil in apa. Trebuie sa se descompuna repede si sa fie absorbit imediat de planta. BioSevia indeplineste toate aceste conditii.

 Dozaj:

- pentru rasaduri si butasi: 3 ml la 10 litri de apa

- pentru perioada de inflorire si coacere: 15-20 ml de solutie la 10 litri de apa.

GHE Bio Sevia Grow 500ml

BioSevia Grow este un nutrient organic complet, utilizat in faza de crestere vegetativa a plantei.
>
43 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
ghe-bio-sevia-grow-1l
GHE Bio Sevia Grow 1L

BioSevia este un fertilizator 100% biologic si complet. Cercetatorii nostri au facut  timp de 4 ani studii si teste intensive pentru a obtine un fertilizator  care contine toate elementele  de care planta are nevoie pentru a creste perfect, si care raspunde totodata conditiilor impuse pentru o inregistrare biologica oficiala, atat in Franta cat si in toata lumea.

Pentru o cultura completa, se utilizeaza BioSevia Grow in faza de crestere, iar in faza de inflorire se va utiliza BioSevia Bloom.

BioSevia are cateva  calitati esentiale:

- Este un fertilizator complet
- Avand o compozitie specifica si o solubilitate exceptionala, este un fertilizator usor de asimilat de catre planta

- Este foarte efficient in fertirigare si in irigarea prin picurare.
-  Contine acizi humici care imbunatatesc conditiile solului si maresc capacitatea de asimilare a plantelor.
- Ofera produse cu un gust dulce si placut
- Se foloseste in cultura hidroponica!

BioSevia este de asemenea un fertilizator « bioponic »

Cu BioSevia obtineti rezultate excelente in sol, insa il puteti folosi si in hidroponie, fie la radacini fie la nivelul substratului. Intr-adevar, niciun  fertilizator biologic nu se adapteaza la acest tip de cultura. Fertilizatorii biologici obisnuiti sunt formulati pentru a se degrada  in mod treptat in sol, si unele elemente din compozitia lor s-ar descompune in apa degajand un miros destul de neplacut. In cele din urma, ar putea astupa filtrele si injectoarele.

Pentru a fi bioponic, un fertilizator trebuie sa fie lichid sau perfect solubil. Nu trebuie sa contina prea multe particule mari  si trebuie sa fie rapid degradabil si disponibil. BioSevia corespunde acestor criterii.

Cultura bioponica: hidroponia 100% biologica

De-a lungul anilor, cercetatori din mai multe tari au facut studii intensive pentru a putea face  hidroponia cu adevarat biologica. In 2004, William Texier a descoperit si implementat conceptul de cultura bioponica, noua metoda de cultura hidroponica 100% biologica. Brevet N° 05.11569 - 15/11/05.

Bioponia inseamna mai mult decat un simplu schimb de fertilizator. Conceptul este acela de « pamant lichid ». Fertilizatorul corespunzator fiind veriga care lipseste. Combinand cu alte produse din gama noastra precum BM si Mineral Magic, bioponia creaza in solutia nutritiva tot ceea ce solul  are mai util pentru planta.

Apa este deja acolo, desigur, si oxigen de asemenea in abundenta, daca sistemul este bine conceput.

De adaugat:

BioSevia, nutrientul care aduce  cantitatea de humus in sol. Contine numeroase molecule organice care reproduc complexitatea solului in solutia nutritiva. Este un nutrient special conceput pentru aceasta utilizare specifica (reproducerea conditiilor de fertilitate a solului, dar fara sol).

Bioponic Mix (BM), micro-organismele care ofera viata microbiana si participa la ciclul carbonului. Detalii aici.

Mineral Magic, care ofera siliciu si ansamblul de metale si oligo-elementele continute in sol. Detalii aici.

 

Mix-ul micro-organismelor:

BioSevia se foloseste foarte bine in sol, fara niciun adaos.

Totusi, pentru o cultura hidroponica, este necesar sa folositi BM, un amestec specific de micro-organisme care imbunatateste randamentul culturii, deoarece este reprodus procesul de descompunere naturala care se realizeaza in sol.

Cum se folosesc  bacteriile?

In apa, conditiile de viata nu sunt foarte bune deoarece nu exista capacitatea de tamponare ca in sol, pentru a le proteja  de schimbari bruste de temperatura sau de pH. Trebuie sa se “fixeze”  si nu pot supravietui. Au nevoie de un spatiu cu foarte mult oxigen si trebuie neaparat  sa se mentina umede. Daca se usuca, vor muri.

Aveti 2 posibilitati:

Folositi un substrat umde precum cel din fibre de cocos, vata minerala, sau perlita. In acest caz, puteti insamanata  substratul direct cu micro-organismele. Sau presarati  BM pe substratul dvs.

Puteti cultiva cu radacini goale sau pe un substrat foarte bine drenat precum la bila de argila extinsa ou pozzolanna. In acest caz, trebuie sa folositi BioFiltrul. Va oferi micro-organismelor un loc pentru reproducere.

Folositi 10g/100L de solutie nutritiva. Aplicati din saptamana a 6-a pana in a 8-a saptamana.

Fie ca sunt in BioFiltru sau in substrat, micro-organismele nu intampina nicio problema  daca mediul lor este bine oxigenat si umed. Pentru a le proteja, este bine sa evitati schimbarile bruste de temperature sau de  pH. Cu cat micro-organismele  vor fi mai numeroase si mai “fericite”,  cu atat plantele dvs vor fi mai bine.

Atentie: o scadere importanta a  pH-ului este un semnal de alarma care indica cu certitudine moartea unui numar mare de micro-organisme. In acest caz, trebuie sa identificati cauza, sa tratati si sa insamantati substratul din nou.

BM si BioMagix sunt doua produse diferite. BioMagix elimina ciupercile patogene de la nivelul radacinilor si descompune materiile organice din solutia nutritiva . BM serveste doar la descompunerea materiei organice. Daca dej folositi BioMagix, nu mai aveti nevoie de BM.

Gestionarea bioponiei cere din partea cultivatorului  mai multa atentie decat o cultura hidroponica traditionala. Cultura bioponica se gestioneaza atat « cu privirea » cat si urmarind parametri pH-ului si conductivitatea. Totusi, acesti parametri raman o informative importanta. Iata cateva notiuni de baza pentru o cultura bioponica reusita.

 pH-ul

BioSevia are un pH practic neutru. Nu va afecta  pH-ul apei dvs. In timpul culturii,  pH-ul este mai greu de corectat decat hidroponia minerala.

Totusi,  pH-ul ne este la fel de important in bioponie. Il putem lasa sa atinga pragul de 7.5 fara sa constatam vreo problema. Daca trece de 7.5, trebuie sa fie ajustat in mod progresiv  pana la 6.0, timp de cateva zile. Folositi pH Down liquide de la GHE. Contine tampon organic si se recomanda sa  fie folosit impreuna cu BioSevia.

Adaugati regulatorul dvs de pH in mod treptat ,in doze mici, diluandu-l bine de fiecare data. Puneti-l in rezervor, departe de pompa (sa opriti pompa), evitand astfel un soc ce ar putea fi cauzat de o schimbare brusca a pH-ului.

Evitati: acidul clorhidric si acidul acetic (otet, etc.…).

Conductivitatea

Cand diluati BioSevia cu apa, o mica parte va fi dizolvata  si transformata in ioni, oferind o conductivitate lejera.

In prima zi, cu o doza de 2 ml/l de nutrient si conductivitatea normal a retelei de apa, se obtine in general o valoare  de 0.65 (intre  0.6 si 0.7). In general aceasta conductivitate foarte scazuta este suficienta.

In urmatoarele  5-6 zile , adaugati zilnic o doza homeopatica de nutrient (1/2 ml/l). Aceasta doza nu ar trebui sa  afecteze conductivitatea dvs.

 Adaugati nutrient  doar atunci cand conductivitatea este sub 0.65 : folositi cantitatea initiala de 2 ml/l.

Pe masura ce elementele sunt dizolvate, sunt absorbite altele si conductivitatea tinde sa ramana in echilibru in jurul acestor valori. Cand materia organica este insuficienta, aceasta scade. Este momentul sa adaugati nutrientul.

Pentru a obtine un rezultat optim, trebuie sa anticipati aceasta scadere a conductivitatii si sa asigurati o provizie constanta de materii organice. Dar trebuie sa aveti grija sa nu puneti prea mult, deoarece degradarea lor depinde de caldura mediului ambiant.

Bioponia combina avantajele hidroponiei cu cele ale culturii biologice. Va permite sa economisiti apa si nutrienti, sa cultivati recolte de calitate in spatii reduse, si sa aveti plante 100% biologice.

Pentru a fi bioponic un nutrient trebuie sa fie lichid si complet solubil in apa. Trebuie sa se descompuna repede si sa fie absorbit imediat de planta. BioSevia indeplineste toate aceste conditii.

 Dozaj:

- pentru rasaduri si butasi: 3 ml la 10 litri de apa

- pentru perioada de inflorire si coacere: 15-20 ml de solutie la 10 litri de apa.

GHE Bio Sevia Grow 1L

BioSevia Grow este un nutrient organic complet, utilizat in faza de crestere vegetativa a plantei.
>
63 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
ghe-bioponix-mix-10gr
GHE Bioponix Mix 10gr

Bioponics Mix imbunatateste eficienta nutrientilor, fiind conceput sa lucreze in mod special in combinatie cu BioSevia si BioSevia Terra.
In sol, puteti folosi BioSevia Terra de una singura, aplicand la fiecare udare in concentratie de 2nu ml/L. Puteti insa sa imbunatatiti procesul de descompunere a materiei organice, prin adaugarea de Bioponic Mix.
Cum se administreaza micro-organismele?
In hidroponice, BioSevia trebuie obligatoriu folosita in conjunctie cu BM, care este necesara pentru a reproduce, in solutia nutritiva, procesele de degradare organica naturala din sol.
Sunt doua posibilitati:
- In mediile umede, cum este cocosul, vata minerala, perlit, vermiculit etc - se presara pur si simplu BM pe substrat.
- In mediile semi-umede sau aproape uscate - cu radacini expuse permanent la aer, cum ar fi hydrotonul sau sistenele aeroponice - se poate folosi un BioFiltru, care da micro-organismelor mediul propice pentru a se dezvolta si a trai. Daca adaugarea unui Bio-Filtru este ne-practica, atunci puteti adauga fibra de cocos sau perlit (in proportie de 15-20%) la hydroton, si apoi se poate adauga BM direct pe substrat.
Se aplica 10 g de Bioponic Mix la 100 L de solutie nutritiva - si se recomanda a se repeta la 6-8 saptamani.
Oriunde s-ar gasi, intr-un biofiltru sau direct pe substrat, aceste microogansime vor prospera atata timp cat mediul lor este umde si oxigenat. Este important, pentru o garantarea unei bune dezvoltari, sa se evite schimbarile bruste, in special de temperatura si pH. Cu cat mai multe si mai fericite vor fi micro-organismele tale, cu atat plantele tale vor fi mai bine hranite.
Nota importanta: o scadere semnificativa brusca a pH-ului este un semnal ca au murit cea mai mare parte din micro-organismele dvs. In aceasta situatie este important sa se stabileasca cauza care a produs acest accident, sa se remedieze si sa se restabileasca cultura de BM.
(Bioponic Mix si BioMagix - acum numit SubCulture - sunt doua produse diferite. BioMagix este folosit pentru a elimina patogenii din zona de cultura, si ajuta la descompunerea materiei organice din solutia de nutrienti. BM este folosit numai pentru a descompune materia organica. Daca folositi deja BioMagix (denumirea noua - SubCulture), nu mai aveti nevoie de Bioponic Mix.

GHE Bioponix Mix 10gr

Aduce micro-organisme active in substratul dvs de cultura.
>
27 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
ghe-bioponix-mix-25gr
GHE Bioponix Mix 25gr

Bioponics Mix imbunatateste eficienta nutrientilor, fiind conceput sa lucreze in mod special in combinatie cu BioSevia si BioSevia Terra.
In sol, puteti folosi BioSevia Terra de una singura, aplicand la fiecare udare in concentratie de 2 ml/L. Puteti insa sa imbunatatiti procesul de descompunere a materiei organice, prin adaugarea de Bioponic Mix.
Cum se administreaza micro-organismele?
In hidroponice, BioSevia trebuie obligatoriu folosita in conjunctie cu BM, care este necesara pentru a reproduce, in solutia nutritiva, procesele de degradare organica naturala din sol.
Sunt doua posibilitati:
- In mediile umede, cum este cocosul, vata minerala, perlit, vermiculit etc - se presara pur si simplu BM pe substrat.
- In mediile semi-umede sau aproape uscate - cu radacini expuse permanent la aer, cum ar fi hydrotonul sau sistenele aeroponice - se poate folosi un BioFiltru, care da micro-organismelor mediul propice pentru a se dezvolta si a trai. Daca adaugarea unui Bio-Filtru este ne-practica, atunci puteti adauga fibra de cocos sau perlit (in proportie de 15-20%) la hydroton, si apoi se poate adauga BM direct pe substrat.
Se aplica 10 g de Bioponic Mix la 100 L de solutie nutritiva - si se recomanda a se repeta la 6-8 saptamani.
Oriunde s-ar gasi, intr-un biofiltru sau direct pe substrat, aceste microogansime vor prospera atata timp cat mediul lor este umde si oxigenat. Este important, pentru o garantarea unei bune dezvoltari, sa se evite schimbarile bruste, in special de temperatura si pH. Cu cat mai multe si mai fericite vor fi micro-organismele tale, cu atat plantele tale vor fi mai bine hranite.
Nota importanta: o scadere semnificativa brusca a pH-ului este un semnal ca au murit cea mai mare parte din micro-organismele dvs. In aceasta situatie este important sa se stabileasca cauza care a produs acest accident, sa se remedieze si sa se restabileasca cultura de BM.
(Bioponic Mix si BioMagix - acum numit SubCulture - sunt doua produse diferite. BioMagix este folosit pentru a elimina patogenii din zona de cultura, si ajuta la descompunerea materiei organice din solutia de nutrienti. BM este folosit numai pentru a descompune materia organica. Daca folositi deja BioMagix (denumirea noua - SubCulture), nu mai aveti nevoie de Bioponic Mix.

GHE Bioponix Mix 25gr

Aduce micro-organisme active in substratul dvs de cultura.
>
45 lei