Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


H&G Soil nutrient A+B 5 litri

Disponibil la Comanda

225 lei TVA incl.
Cod produs: HG10105A
111

House & Garden Soil A&B este un nutrient de baza cu o formula minerala foarte precisa. Nutrientul Soil A&B este conceput special pentru plantele cultivate in  sol.

Soil A&B in forma lichida nu are agenti de ingrosare sau aditivi suplimentari. Compozitia sa unica accelereaza transferul nutrientilor de la radacina catre frunze.

Soil A&B este obtinut din nitrat de calciu, nitrat de amoniu, acid nitric, hidroxid de potasiu, acid fosforic anhidrida si sulfat de magenziu.

 Soil A&B are un continut de calciu si este formulat pentru susbstratul de gradina care nu contine var. Acesta formula contribuie la pastrarea fertilizatorului proaspat si curat.

 Utilizare House & Garden Soil nutrient A+B:

Soil A&B ofera plantelor dvs toate mineralele esentiale necesare pentru obtinerea unor recolte abundente cu aroma si gust superior.

Format din compusul A si compusul B ca la toti fertilizatori fabricati de H&G sunt folositi compusi minerali de inalta calitate.

Umpleti cu apa 2/3 din containerul de alimentare, adaugati compusul A amestecati bine si apoi adaugati compusul B.

Incepeti in stadiul de crestere cand concentratia EC este de 1,2, mariti doza in functie de programul de crestere pana la sfarsitul inflorii si opriti cand concentratia EC este de 2,0. Adaugati apoi orice stimulator pentru radacini sau flori si umpleti cu apa rezervorul pana la nivel. Reglati valoarea pH-ului in functie de fertilizator.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...