Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


H&G Drip Clean 250 ml

Disponibil la Comanda
Promo
53 lei TVA incl.
59 lei TVA incl.
(Pret redus cu 10%)
Cod produs: HG100101

DripClean este un instrument foarte folositor pentru cine utilizeaza sisteme de irigare prin picurare.

DripClean actioneaza ca un magnet deoarece la fiecare alimentare cu ingrasamant atrage si bucati din mizerie, iar la final duzele raman curate. DripClean ajuta si plantele oferindu-le o culoare intensa si mai vioaie.

 Cum actioneaza DripClean:

DripClean este 100% sigur pentru plante, daca este utilizat in concentratia corecta. DripClean contine compusi de potasiu si fosfor, doua elemente puternice si folositoare, in schema de suplimentare a puterii plantei. Aceste elemente au fost prelucrate si astfel elementele nefinisate vor actiona ca un magnet, deoarece moleculele incearca mereu sa formeze structura moleculara completa. DripClean se combina cu mizeria la fiecare folosire odata cu distribuirea ingrasamantului si in acest mod sistemul de picurare este pastrat curat. DripClean functioneaza intotdeauna si este un mod eficient de a desfunda sistemul de picurare.

Reguli de folosire:

O cantitate mica de DripClean va garanteaza ca sistemul de picurare ramane curat si cu mult mai putine tevi de desfundat.

Pregatiti rezervorul pentru nutrient astfel:

Prima data adaugati nutrientul de baza (ex. A&B Earth, Hydro sau Cocos), stabilizati concentratia EC si a pH-ului, iar la final adaugati DripClean. Nutrientul este gata de folosire.

 Atentie!

DripClean este un sistem preventiv si se aplica la pornirea instalatiei. DripClean nu functioneaza in sistemele de picurare deja infundate. Nu utilizati niciodata pompe de oxigen in nutrient sau pe cultura de masa, deoarece afecteaza stabilitatea ingrasamantului si valoarea pH-ului.

Recomandare:

Aplicati DripClean in mod preventive inca de la inceputul cultivarii pentru a evita infundarea sistemului de picurare. Ca un avantaj suplimentar DripClean stimuleaza si plantele deoarece contine nutrienti procesati, care sunt vizibili in culoarea frunzelor si constructia plantei.

 Beneficiile solutiei de curatare DripClean:

 DripClean este o solutie de curatare foarte puternica pentru sistemul de picurare.

 DripClean utilizeaza cei mai buni compusi din nutrienti in forma cea mai pura prezenta pe piata.

 DripClean ofera o productie de inalta calitate.

 DripClean este ambalat intr-un recipient inchis la culoare pentru garantarea calitatii.

 DripClean are capacul sigilat pentru a asigura prospetimea produsului.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...