Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


IONIC PK Boost 5L

Disponibil la Comanda

225 lei TVA incl.
Cod produs: GWT-PK5

IONIC este un booster conceput printr-un proces complex , care foloseste o serie de reactii ferm controlate, pentru producerea moleculelor complexe care contin macro elementele esentiale de care are nevoie planta in faza de crestere, acestea avand o formula stabila si foarte solubila. Acest progres tehnologic aduce beneficii importante cultivatorului hidroponic.
In stimulatorul ionic, substantele nutritive esentiale sunt imbinate impreuna in proportiile egale de care au nevoie plantele.
Elementele nutritive raman in aceasta forma foarte stabila,pana cand sunt preluate de radacini. Ceea ce inseamna ca alimentatia plantei este mult mai precisa decat daca se folosesc nutrienti traditionali. Stimulator lichid de inalta tehnologie, foarte practic, in majoritatea cazurilor, este de ajuns sa adaugati in rezervor cantitatea de solutie recomandata. Nu se agita inainte de utilizare. Nu e tocmai placut sa agitati un recipient de 20 litri! Cu Ionic, ph-ul se mentine stabil cel putin o saptamana.

Ideal pentru plantele cu un ritm de crestere rapid in cultura hidroponica. Folositit IONIC Grow pentru crestere si IONIC Bloom pentru inflorire. IONIC BOOST este un supliment nutritiv care se foloseste in faza finala cu cateva saptamani inainte de recoltare. BOOST permite cultivatorului sa controleze cu usurinta cantitatea adaugata de Fosfor si Potasiu care pot da randamente exceptionale. BOOST este un complement nutritional perfect adaptat stimulatorului IONIC, dar se poate folosi cu orice solutie nutritiva de buna calitate.

- Datorita fertilizatorului ionic, nu se folosesc regulatori de ph. Se obtine simplu un pH de 6.

IONIC GRO & BLOOM

Mod de utilizare: Verificati mai intai cum este apa dvs. Daca folositi apa dura aveti nevoie de solutie nutritiva Hardwater (pentru apa dura). Daca nu sunteti siguri,puteti intreba societatea dvs de apa. Puteti obtine un kit de testare a duritatii apei. Este foarte important sa folositi formula potrivita. Substantele nutritive IONIC sunt formulate pentru neutralizarea bicarbonatilor din apa si obtinerea unui Ph adaptat la cultura hidroponica. Formularile pentru apa dura sunt in mod necesar mai acide decat formularile obisnuite. Daca combinati cu apa dulce o formulare ce contine apa dura, veti observa ca pH-ul este prea scazut.

Adaugati IONIC GRO ou BLOOM in apacurenta, 10 ml la litru,in functie de stadiul in care se afla plantele dvs. Trebuie sa obtineti un EC de 2.0-3.0 . Verificati pH-ul solutiei finale. Acesta trebuie sa fie intre 5.5 si 6.2 .

IONIC are un pH stabilizat si nu necesita sa fie corectat. Totusi daca este necesara ajustarea pH-ului utilizati un regulator de pH. Ph-ul ideal pentru majoritatea culturilor Hidroponice este de 5.5 - 6.3. PH-ul pentru cultura pe RockWool trebuie sa fie scazut, in jur de 5.8. Substantele nutritive IONIC sunt special formulate pentru a asigura un pH soit de 6 cand apa este rezonabil pura. Din pacate, calitatea apei, variaza dramatic dintr-un loc in altul. Asadar, uneori, ar trebui sa faceti mici ajustari la rezervorul dvs nutritiv . Este foarte important sa verificati pH-ul prima data cand compuneti solutia IONIC. Trebuie sa controlati in mod regulat pH-ul.

IONIC BOOST

Mod de utilizare: Alcatuiti mai intai solutia IONIC in mod normal. Are pompa de amestecare in interior.
Apoi adaugati BOOST in rezervor, 1 ml la Litru. IMPORTANT !! Nu supradozati BOOST. Este un lichid foarte concentrat si fiecare 1 ml la Litru adaugat, veti avea 20 ppm. Fosfor si 52 ppm. Potasiu in solutia dvs nutritiva.


Instructiuni de folosire:

IONIC BOOST este un complement nutritiv ideal, adaptat la toate tipurile de cultura , in faza de fructificare ( inflorire ) fiind perfect adaptat pentru a actiona in sinergie cu ionic bloom.

* In cultura hidro se recomanda 1 ml/litru * PH intre 5.5 si 6.0

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...