Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


GHE B-Essential 1L

Disponibil la Comanda

36 lei TVA incl.
Cod produs: GHE-BE1

BIO-ESSENTIALS
Bio Essentials este un produs unic: o concentratie mare de micro-nutrienti in forma chelata, plus particule esentiale sub-micro, plus buffer organic (solutie tampon pH).
Este recomandat ca si supliment pentru solutiile nutritive in sol sau hidro, precum si ca spray foliar.
Nutrientii micro si sub-micro sunt elemente de care planta are nevoie in cantitati minuscule, impreuna cu elementele primare si secundare. Unele dintre aceste micro-elemente sunt cerute de plante in cantitate atat de mica incat nici macar nu sunt incluse in formulele obisnuite de pe piata. Ele sunt insa foarte utile pentru a da putere plantelor, pentru cresterea rezistentei la boli si la daunatori.
Toate elementele din Bio Essentials sunt in forma chelata - ele fiind disponibile pentru planta chiar si la concentratii foarte reduse. Prin chelare se pastreaza un nivel stabil al nutrientilor, dar se si protejeaza planta de acumularile nedorite de saruri.
Cand plantele cresc rapid, ele absorb un numar mare de elemente din solutie, si ii destabilizeaza pH-ul. Cu cat cresterea este mai rapida, cu atat este mai posibila modificarea pH-ului. De aceea este important un buffer de calitate buna care sa stabilizeze pH-ul solutiei nutritive. Prin acelasi mecanism, buffer-ul contribuie la controlul nivelului calciului din solutie - ceea ce conteaza atunci cand se foloseste apa dura.
Atentie: Bio Essentials este un amestec complet de micro-elemente care poate fi utilizat ca si supliment la orice fel de fertilizatori, fie ei sub forma de praf sau de de solutie. Nu este insa recomandat sa se combine cu nutrientii GHE, intrucat acestia contin deja aceste elemente, poate aparea pericolul de supradozaj.
Mod de Aplicare:
- Hidroponic - 5 ml/litru
- Sol - 3 ml/litru
- Spray foliar - 2 ml/litru
Chelatii minerali reprezinta o sursa autorizata de microelemente ce poate fi certificata organic. BioEssentials poate fi utilizata in combinatie cu nutrienti organici.
Pentru acvaristi: Bioessentials este foarte eficient pentru plantele din acvariu.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...