Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


H&G Aqua Flakes A+B 5 litri

Disponibil la Comanda
Promo
254 lei TVA incl.
318 lei TVA incl.
(Pret redus cu 21%)
Cod produs: HG10121A

Aqua Flakes este conceput special pentru sistemele hidroponice cu recirculatie. Datorita ingredientelor sale atent alese, solutia de apa cu nutrienti este mereu proaspata si pura. Totodata, se pastreaza echilibrul dintre nutrienti si un pH stabil pentru o absorbtie optima a nutrientilor de catre plante. Aqua Flakes nu are agenti de ingrosare sau alti aditivi daunatori. Compozitia sa unica grabeste transferul de nutrienti din zona radiculara catre frunze.

Toate produsele House & Garden contin doar  ingredientele cele mai pure si calitative de pe piata. Compozitia stabila si echilibrata a Aqua Flakes asigura o absorbtie optima si rezultate maxime. Fiecare lot de productie este inspectat si testat in propriile noastre laboratoare, pentru a putea fi siguri ca in toata lumea cultivatorii dedicati pot beneficia de fertilizatorii de cea mai buna calitate care pot fi cumparati.

Derivat din nitrat de calciu, nitrat de amoniu, acid nitric, hidroxid de potasiu, acid fosforic anhidru si sulfat de magneziu.

Aqua Flakes este un nutrient potrivit pentru toata durata de crestere si inflorire a plantelor, evident, dozajul insa este diferit in functie de varsta acestora.

Mod de preparare: Cand pregatiti rezervorul de nutrienti, umpleti initial 2/3 cu apa. Intai adaugati Aqua Flakes A si amestecati bine solutia. Apoi adaugati Aqua Flakes B, dupa care amestecati din nou. Stabilizati  pH-ul solutiei obtinute cu pH-up sau pH-down, dupa care adaugati si cantitatea de apa ramasa. Dupa acest pas puteti adauga diversii stimulatori de radacini, de crestere, de inflorire, de protectie sau de ameliorare.

Sfat: udati mediul hidroponic inainte de plantare, si mentineti-il tot timpul bine umezit, pana la aparitia radacinilor. Ulterior, mentineti mediul hidroponic nu foarte umed, pentru ca radacinile sa "munceasca" putin pentru a gasi apa si nutrientii (previne "lenevirea" plantei).

Atentie: NU adaugati Aqua Flakes A si B in acelasi timp, pentru ca se declanseaza o reactie chimica de precipitare care va rezulta in sedimentarea substantelor, nutritie incompleta si infundarea furtunelor. NU folositi o pompa de oxigen in containerul de nutrienti sau masa de maree. Oxigenul are consecinte nefaste asupra stabilitatii nutrientilor.

 

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...