Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


GHE Flora Bloom 10L

Disponibil la Comanda

299 lei TVA incl.
Cod produs: GHE-FB10

Gama Flora este un fertilizator de inalta tehnologie, renumit in lumea intreaga fiind cea mai avansata linie de nutrienti dezvoltata vreodata. Este folosita de toate laboratoarele de cercetare si in universitatile din intreaga lume. Cercetatorii de la NASA o considera "de incredere, adaptabila, si cu pH echilibrat", si o folosesc in experimente de crestere spatiala.

Gama Flora (Flora Series), precum si conceptul de nutrient din 3 componente, au fost elaborate de Dr. Cal Herrmann, fost Senior Chemist la NASA, in colaborare cu cercetatori de la Universitatea Davis din California. Dr. Herrmann este in prezent cercetator asociat la GH.
Gama Flora este o formula dinamica, mereu actualizata, mereu in evolutie, adaptandu-se dupa ultimele descoperiri stiintifice. Va permite in mod eficient sa acoperiti toate cerintele plantei in diferitele ei stadii de dezvoltare prin schimbarea proportiilor dintre lichide, precum si a concentratiei acestora.
Gama Flora contine trei componente:
- FloraGro promoveaza o crestere foliara ampla si o structurala vegetala abundenta
- FloraBloom contribuie la cresterea si formarea radacinilor in faza vegetativa, si permite plantei sa-si exprime intregul potential genetic in faza de inflorire si coacere a fructelor
(Foarte important pentru cultivatorii hidroponici, FloraGro si FloraBloom contin amandoua silicati (sub forma de acid silicic) pentru a completa dieta si a intari structura fibroasa a platelor.)
- FloraMicro ofera plantei toate micro-elementele necesare, sub forma chelata. Contine si sub-microelemente, precum si elemente-tampon organice care ajuta la stabilizarea pH-ului. FloraMicro completeaza atat FloraGro cat si FloraBloom in ceea ce priveste nutrientii majori si cei secundari. Exista in formulare pentru apa dura si pentru apa ne-dura, pentru a fi mai bine adaptata diverselor cerinte.
Intre aceste trei elemente exista o sinergie care creaza adevarata magie a acestui sistem.

Ca reguli generale:
1. Concentratia masurata prin EC trebuie sa se incadreze: 
- 0,4 -0,6 pentru butasi/clone
- 1,2 -1,8 pentru rasaduri/puieti
- 1,8 -2,2 pentru fazele vegetative, de inflorire si de coacere
2. Potriviti solutia de nutrienti la un pH intre 5,5 si 6,5 si verificati pH-ul cu regularitate, cu ajutorul testelor de pH oferite de GH, sau aparatelor de masura a pH-ului. Pentru a stabiliza pH-ul puteti folosi solutia noastra pH Down, care contine elemente de tamponare organice.
3. Gama Flora, prin FloraMicro, este adaptata atat pentru apa normala cat si pentru apa dura. Daca apa folosita contine mai putin de 70 mg/l de Calciu, folositi FloraMicro pentru apa ne-dura.
4. Agitati bine inainte de folosire: Gama Flora este foarte concentrata! Este nevoie de o cantitate foarte mica pentru recolta Dvs. Pentru a evita formarea de precipitat in timpul prepararii amestecurilor, dizolvati fiecare componenta separat in apa, avand grija sa clatiti bine masura cu care turnati inainte de fiecare administrare.
5. Pentru seminte (indiferent de substrat) - imediat ce apar primele radacini, aplicati dozajul pentru clone/butasi.
6. Pentru crestere pura, sau pentru plante-mama, se aplica dozajul din prima saptamana de inflorire.

Un nutrient bun insa nu inseamna totul. Este important de inteles ca pentru ca planta sa-si manifeste intregul potential, aceasta trebuie sa creasca intr-un mediu curat, si adaptat nevoilor sale.
In cultivarea hidroponica este important sa cunoastem calitatea apei cu care lucram. Puteti obtine o analiza a apei de la firma de furnizoarea de apa. Daca nu sunteti siguri, puteti sa contactati contactati General Hydroponics pentru sfaturi detaliate in legatura cu selectarea celui mai bun nutrient pentru apa cu care lucrati.
La modul ideal, se poate folosi un filtru de apa cu osmoza inversa, pentru a obtine o apa fara impuritati. Aceasta apa este cea mai putin dura.
Solutia de nutrienti ar trebui sa fie schimbata la 10-15 zile, pentru a se mentine un control bun al calitatii nutrientilor continuti. Plantele pot sa nu consume nutrientii in mod egal, si se poate ajunge la dezechilibre daca doar se completeza cu nutrient proaspat. 
Plantele trebuie sa beneficieze de lumina suficienta, de ventilatie excelenta si de un nivel de umiditate intre 50 si 75%.
Temperatura apei trebuie tinuta sub 24°C pe cat posibil. Ideal ar fi intre 16 si 22 grade. Temperatura ambianta trebuie sa fie in jurul a 24°C in timpul zilei sau al perioadei de lumina, si de 16-18°C pe timpul noptii.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...