Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


GHE Flora Nova Grow 3.79L

Disponibil la Comanda

399 lei TVA incl.
Cod produs: GHE-FNG4
LIVRARE GRATUITA

FloraNova este un punct de cotitura in tehnologia fertilizatorilor, oferind utilizatorului puterea unui concentrat uscat cu usurinta de folosinta a unui lichid. Aceasta formulare unica de minerale inalt purificate si aditivi naturali combina beneficiile hidroponiei cu cele ale gradinaritului organic.
FloraNova, formulare monocomponent, combina toate elementele necesare pentru o cultivare hidroponica, fiind in plus extrem de concentrata. O foarte mica cantitate dizolvata in apa va aduce plantelor tot ce au nevoie pentru o nutritie adecvata. FloraNova functioneaza perfect atat in sistemele hidroponice cat si in sol, sau pentru metodele de gradinarit organice.
- Imbinarea dintre hidroponie si metodele de gradinarit organice
- Inalta performanta pentru toate tipurile de plante
- Adaptata pentru toate tipurile de apa, soft sau dura
- Super-concentrata - 1 L = 1,4 Kg, cu pH stabilizat (tamponat)
- Extracte naturale de acizi humici asigura o absorbtie optima a nutrientilor
- Extrem de usor de folosit
- Excelenta pentru hidroponie, sol sau cultivare soil-less (fara sol, pe alte substrate)

FloraNova Grow functioneaza ca un nutrient specialzat pentru plantele cu crestere rapida, pe perioada de crestere structurala si foliara.

Cum se foloseste FloraNova ?

In functie de stadiul de crestere, pur si simplu diluati FloraNova Grow, apoi FloraNova Bloom, in apa, pana la atingerea valorii EC dorite. In sol, folositi o concentratie mai diluata.
Urmati instructiunile de aplicare descrise aici, (aceste instructiuni sunt incluse alaturi de produs). Nu ezitati sa contactati General Hydroponics Europe la www.eurohydro.com pentru orice nelamuriri sau pentru mai multe informatii.
Cand se poate folosi FloraNova? Pe durata intregii vieti a plantei, de la samanta si rasad, sau clona, pana la recolta. Folositi Ripen in ultimele 10 zile de inflorire pentru cresterea recoltei.
Pentru seminte (toate substraturile): Imediat ce apar radacinile, aplicati dojazul pentru "clone" (cuttings) de pe diagrama. Cand incepe cresterea, aplicati dozajul vegetativ (Veg).
Pentru crestere, si pentru planta-mama (din care se recolteaza clonele), aplicati acelasi dozaj ca in prima saptamana.
Datorita concentratiei foarte mari, si pentru a evita depunerea de precipitati, FloraNova trebuie agitata puternic inainte de fiecare utilizare, si trebuie amestecat constant in solutie pe tot parcursul turnarii. Adaugati fiecare component separat, si clatiti bine instrumentele de dozaj inainte de fiecare utilizare.
Ca regula generala, pentru a optimiza disponibilitatea sarurilor minerale in solutie, ajutati pH-ul intre 5.5 si 6.5 inainte de adaugarea nutrientului. Dupa adaugare, reajustati pH-ul daca este cazul, si verificat cu regularitate. Folositi pH Down lichid pentru tamponare, deoarece contine elemente organice care stabilizeaza pH-ul solutiei.
FloraNova este adaptata pentru orice fel de duritate a apei. Doar daca apa este extrem de dura, inlocuiti solutia nutritiva la 15-20 de zile, pentru a evita dezechilibrele de nutrienti.

EC Recomandat :
- Butasi/Clone : 0.4 - 0.6
- Plante tinere : 1.0 - 1.3
- Crestere si inflorire : 1.6 - 2.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...