Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


Chilli Focus 100 ml

Disponibil la Comanda

15 lei TVA incl.
Cod produs: GT-CHILI100
Stoc epuizat!

Chilli si ardeii au nevoi nutritionale specifice. Este adevarat ca ei pot da rezultate bune si cu nutrientii obisnuiti de uz general, insa rezultatele cu adevarat senzationale nu pot fi realizate decat cu formulari nutritionale gandite special pentru aceste plante.


Chilli Focus este formulat cu precizie pentru a raspunde la toate nevoile plantelor de chilli si ardei - foarte important NU contine uree. 
Chilli Focus contribuie la productia de plante mai mari, mai sanatoase, mai viguroase, cu fructe mai multe, mai mari si mai gustoase.


Chilli focus este un nutrient de calitate premium, concentrat, special creat pentru chilli si ardei cultivati in ghivece, pungi sau chiar in gradina. Este conceput din saruri minerale de maxima puritate, imbogatite cu fito-acizi organici complecsi precum acizii humici si fulvici, capabili sa mareasca fertilitatea solului in care cresc plantele.
Daca sunt hranite in mod corect, plantele de ardei, chilli, peper etc pot produce recolte impresionante si fructe de calitate superioara.
Chilli Focus este o nutritie echilibrata care trebuie folosit cu regularitate inca de la inceputul cresterii.

Chilli Focus - dozaj


Pentru plantele tinere sau rasaduri se amesteca 5ml de concentrat la litrul de apa curata, o data pe saptamana, sau chiar mai des daca plantele par a fi palide. Stadiul vegetativ de crestere poate dura mai mult sau mai putin,in functie de planta, specie sau de modul de cultivare. Aceasta doza de 5ml/litru trebuie pastrata pana cand planta da semne de inflorire.
Dupa aparitia florilor doza se creste la 10ml/litru, si se aplica plantelor o data pe saptamana. Restul udarilor se pot face cu apa simpla.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...