Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


Atami Bio Bloombastic 250ml

Disponibil la Comanda

199 lei TVA incl.
Cod produs: ATM-BIOBLBST250

ATAMI  BIO BLOOMBASTIC

BIOBloombastic este un mix de bio-stimulatori care este perfect adaptat la faza de inflorire si fructificatie a plantelor dvs – este vorba in general despre ultimele 4-6 saptamani. Bloombastic este un booster, un acclelerator, un ameliorator de gust si calitate.

BIOBloombastic este un produs cu baza organica care contine kelp marin si minerale din argila. BIOBloombastic creste cantitatea de zahar din recolta si prin urmare greutatea, aroma si gustul.

In comparative cu alti stimulatori de inflorire, Bloombastic contine cu 50% mai multe bio-minerale (fosfor si potasiu) pentru care nu s-au folosit insa nici un fel de substante inutile (cum ar fi sodiu sau clor).

BIOBloombastic are de asemenea o influenta enzimatica multilaterala, in intregul metabolism al plantei, si ii confera acesteia resurse anti-stress si de recuperare usoara.

BIOBloombastic este extreme de concentrat si de aceea este un produs foarte economic, mai ales avand in vedere ca folosind Bloombastic inlocuiti mai multe produse pe care le foloseati pana acum cu unul singur.

Aplicare: Puteti folosi zilnic in toata faza de inflorire, ca si suplement la nutritia obisnuita atunci cand udati. Instructiuni de aplicare: Se recomanda folosirea Bloombastic mai ales in ultimele 4-6 saptamani de inflorire (si coacere) pentru a obtine rezultatele dorite.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...