Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


H&G Nitrogen N27% 1 litru

Disponibil la Comanda

155 lei TVA incl.
Cod produs: HG110111
Stoc epuizat!

House & Garden Nitrogen 27% este un ingrasamant foarte atent formulat pentru a asigura plantelor dvs nivelul potrivit de azot (nitrogen) in timpul fazei de crestere.

Nitrogenul are un rol major in multe procese din planta si este utilizat pentru formarea proteinelor, hormonilor, vitaminelor, enzimelor si colorofilei. Nitrogen 27 este util in timpul fazelor vegetative de lunga durata. Cand faza vegetativa depaseste 6 saptamani planta are nevoie de cantitati mari de nitrogen pentru a se putea dezvolta corect. Ele pot inregistra o lipsa de nitrogen daca nu se suplimenteaza nitrogenul.

Efectele lipsei de nitorgen sunt reducerea calitatii si cantitatii recoltei. Frunzele mature se decoloreaza si apoi se poate extinde in toata planta.

Nitrogen 27 face planta mai puternica , mareste productia semintelor si fructelor, imbunatateste calitatea si cantitatea finala a recoltei. Gradina va fi mai verde si mai sanatoasa daca planta primeste concentratia de nitrogen optima.

Nitrogen 27 se foloseste din prima saptamana a stadiului de crestere pana in a treia saptamana a stadiului de inflorire.

Dozaj House & Garden Nitrogen 27%:

In prima saptamana 25 ml la 1 litru

A doua saptamana 5 ml la 1 litru

In saptamanile urmatoare 1 ml la 1 litru

Atentie!

Nitrogen 27 este extrem de concentrat si supradozajul arde plantele si frunzele. Spalati planta cu apa rece cand observati primele semne de arsura.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...