Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


Livrare

Livrarea produselor in Romania se face doar prin Fan Courier. Majoritatea produselor se afla pe stoc. Livrarea se face in 24 - 48 ore de la primirea comenzii. Sambata si duminica nu se fac livrari.

Dupa expedierea coletului veti primi un mail cu numarul AWB aferent comenzii.

Numarul de AWB aferent comenzii va este folositor in situatia in care doriti sa ridicati personal coletul de la sediul firmei de curierat din localitatea Dvs.

ATENTIE: In cazul in care comanda nu este insotita de un numar de telefon mobil valabil si functional, aceasta nu poate fi trimisa catre Dvs.

Produsele sunt livrate in ambalajul original, cand este necesar se face o ambalare suplimentara (pentru mai multa discretie).

PRODUSELE DISPONIBILE LA COMANDA

Pentru produsele care sunt marcate Disponibil la comanda  timpul de livrare este intre 10 si 20 de zile. 

 

 

COSTURI LIVRARE

Comenzile de peste 300 lei beneficiaza de transport gratuit. Pentru comenzile de pana la 300 lei transportul prin curier costa 16,00 lei.

ATENTIE:

Pentru sacii de pamant, cocos si hydrocorn de 50L (sau doi saci de 25 litri), costul de transport este mai mare pentru ca greutatea a 50 litri de substrat  este de aproximativ 15 kg. Va rugam sa luati in considerare ca pretul  transportului pentru 1 sac de 50L (sau doi saci de 25 litri) este de 15 lei.

Exemplu: O comanda cu totalul sub 300 de lei ce contine pamant de 50L va avea transportul de 16 lei + 15 lei (per sac) . O comanda cu totalul de peste 300 de lei ce contine pamant de 50L va avea transportul de 15 lei (per sac).

 

 

Transportul este gratuit pentru comenzile care sunt expediate in aria Fan Courier si nu sunt aplicate taxe suplimentare pentru kilometri exteriori. Aceasta este lista de localitati in care Fan Courier expediaza FARA plata unor kilometri suplimentari: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf

 

ATENTIE: Datorita naturii lor,  produsele consumabile din categoria Iluminat (lampi HPS, MH, CFL etc...) NU SE RETURNEAZA.