Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


Seminte Plante Decorative
Exista 31 produse.

REDUCERE
Disponibil la Comanda
faucariatigrina
Seminte de Cactus Tiger`s Jaw (40 seminte)

Descriere: Faucaria tigrina sunt plante mici în creștere , cu patru sau cinci straturi de frunze aranjate în perechi opuse incrucisate, formând o formă de stea rozetă groasa. Fiecare pereche de frunze este unită la bază și acestea sunt practic tulpini. Frunzele sunt cărnoase și ascutite, 2-5cm (0,8-2 inch) lungime și 2 cm (0,8 inci), late la baza. Frunzele sunt aproximativ triunghiulare, care sunt de obicei marginite cu dinți moi și cu țepi, au o suprafață superioară plană, dar partea de dedesubt este convexă. frunze de culoare verde-gri marcate cu multe puncte mici albe. Dinții de pe marginea frunzelor tinere sunt inter-blocati ,pentru a da un aspect de falcă .

 

>
15 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
927
Seminte de Panselute Mix
>
2 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
coffea-arabica
Seminte de Coffea Arabica ( 7 seminte )

Coffea arabica este o specie de arbore de cafea originar indigenă din munții din sud-vestul Etiopiei. De asemenea, este cunoscută sub numele de "arborele de cafea din Arabia", "cafea montană" sau "cafea arabică".Coffea arabica este considerată a fi prima specie de cafea care a fost cultivată, fiind cultivată în sud-vestul Etiopiei de mai bine de 1.000 de ani.

Arabica deține un conținut mai scăzut de cafeină, între 0.8 și 1.4 %, și este recunoscută ca fiind superioară calitativ soiului Coffea canephora (Robusta). Arabica are o aromă delicată și rafinată, puțin acidă, cu un gust pregnant de caramel.

>
15 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
nalba-lavatera-seminte-lavatera-trimestris-mix
Seminte de Nalba Lavatera
>
2 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
health-benefits-of-goji-berries
Seminte de Goji ( 200 de seminte )

Origine : Asia Centrala, China si Tibet.
Cultivarea : Cultivarea semintelor in casa se face din ianuarie pana in toamna. Se lasa semintele in apa la imbibat peste noapte, apoi se presara peste substratul umed pentru crestere si se acopera cu o folie de plastic.
Locul de crestere / iluminat : Goji berry, creste intr-un loc insorit, sol sarac, dar bine drenat. Tolereaza chiar si sol salin.
Ingrijire : Arbustul creste rapid ( pana la 90 cm pe an). In sezoanele uscate, ar trebui sa fie udate o data pe saptamana, abundent. Din al 3-lea an este producatoare de fructe si atunci ar trebui evitata taierea.
Iarna : Planta este rezistenta si la – 25 ° C. Din toamna, se recomanda eliminarea de ramuri uscate si crengute. Taiati in primavara celui de-al doilea an, din ramuri, astfel incat sa ramana numai 6 ramuri principale.
Nota :
Lyciun Gattum este din familia Nightshade ( solanacee).
Ca si butucul rosiilor, partille acestei plante sunt otravitoare, dar desigur nu si fructele.

>
15 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
896
Seminte de Amestec Flori Jardiniere
>
2 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
bauhiniavariegata
Seminte de Orhidee Mountain Ebony ( 5 seminte )

Origine : Copacul Orhidee alb este originar din India.

Cultivare : Semanati semintele inainte de a turna apa calduta peste ele si apoi scufundatile in apa pentru 12 ore la temperatura camerei. Puneti samanta la 1 cm adancime in compost umed pentru seminte. La 22 ° - 28 ° C, semintele germineaza dupa 8-20 zile.
Locul si lumina : Arborii de orhidee, iubesc lumina si chiar locatiile insorite.
Ingrijire : Copacul orhidee se dezvolta in lumina excelenta, sol fertil si fara scurgere. Se formeaza un trunchi scurt si o crestere laterala ( dupa inflorire ), este necesara doar in cazul in care creste prea mult. Apa in mod regulat si hranita de la inceputul lui Aprilie si pana la sfarsitul lui August la fiecare 3 saptamani cu fertilizatori pentru plante de ghiveci.
Iarna : Planta este rezistenta la inghet doar intr-o mica masura. In loc racoros si uscat, planta ramane fara frunze, in toamna. Daca spatiul este disponibil, se pot lasa la 12 ° pana la 18 ° C pe perioada iernii. Usor udate.

>
15 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
res_d12b2afc0efc91b641012aed4dcdefd7_450x450_nf4t
Seminte de Capsuni
>
2 lei
Stoc epuizat!
REDUCERE
Disponibil la Comanda
fragute-ruegen
Seminte de Fragute Ruegen
>
2 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
sem.alunedepamant.prel
Seminte de Alune de Pamant
>
2 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
echinaceea_1
Seminte de Echinaceea
>
2 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
aloe-vera-plant
Seminte de Aloe Vera (10 seminte)

Exista doua specii de aloe vera, cea verde si cea albastra. Planta poate creste in jur de 70-130 cm, iar frunzele au aspectul unor dinti de fierastrau.

Florile sunt de culoare galben-rosie, iar frunzele au o textura carnoasa si pot atinge un numar intre 12-15 per planta.

Cresterea acestor plante nu ar trebui sa fie dificila, pentru ca nu sunt sensibile la clima si nu necesita o ingrijire speciala.

Transplantarea (schimbarea pamantului) este recomandata la 2-3 ani. Plantele tinere se muta in ghivece mai mari si li se schimba pamantul in fiecare primavara, iar plantele batrane – o data la trei ani. Atentie la apa! Planta trebuie udata des, avand grija ca excesul de apa duce la putrezirea radacinii. Iarna, aloe vera se tine la 12-14 grade Celsius, in locuri luminoase, iar vara are nevoie de multa caldura, soare si umezire moderata.

>
15 lei
Stoc epuizat!
REDUCERE
Disponibil la Comanda
lamaita
Seminte de Lamaita
>
2 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
bonsaioj
Seminte de Bonsai Orangen-Jasmin (12 seminte)

Seminte de Bonsai Orange-Jasmine. Orange Jessamine este un mic copac vesnic verde tropical ce crește până la 7 m inaltime. Infloreste  pe tot parcursul anului. Frunzele sale sunt spâne și lucioase, care apar în 3-7 pliuri ciudat penate care sunt de la eliptice la cuneate-obovată la rombic. Florile sunt terminale, corymbose, cateva-flori, dens și parfumat. Petalele sunt 12-18 mm lungime, recurbate și albe (sau crem fading). Rodul Murraya paniculata este cărnos, alungit-ovoid, de culoare roșu la portocaliu, și crește până la 1 inch lungime.Importator si distribuitor: Grow Factory SRL. Str Baiculesti 29 sector 1, Bucuresti 021.369.57.66 www.growfactory.ro 

>
15 lei

Disponibil la Comanda

REDUCERE
Disponibil la Comanda
levantica-floare
Seminte de Levantica
>
2 lei
Stoc epuizat!
REDUCERE
Disponibil la Comanda
rosu-bonsai-japonez
Seminte de Bonsai Rosu Japonez (20 seminte)

Origine :Sunt originari din Asia de Est pana in Vest. In Canada, se afla multe specii de artari.

Cultivarea : Germinarea semintelor in casa se poate face pe tot parcursul anului. Semintele au fost stratificate. Lasati semintele 5-6 zile in frigider, apoi plasti semintele la 1 cm in compost umed pentru seminte. Germinarea poate dura 10-12 saptamani.

Locul de crestere / iluminat : Artarul Rosu, iubeste zonele insorite spre semi-umbra. Pentru a preveni aparitia de frunze uscate, ar trebui evitata plasarea arborelui in locurile cu soare direct.

Udarea si fertilizarea : Apa uniform si chiar usor imbimbat. Solul se poate usca, de asemenea cu usurinta. Nu lasati planta in timpul iernii sa se usuce. Din Aprilie pana in Octombrie, la un inteval de 4 saptamani, fertilizati cu ingrasamant lichid pentru bonsai. Se poate folosi, de asemenea, ingrasamnt organic.

Taierea : La venirea primaverii, dupa aparitia primelor 5 perechi de frunze, ar trebui reduse la 2 perechi. Ca rezultat, mugurii ies din a doua pereche de frunze. Rezultatul fiind o tulpina rafinata. Eliminati ramurile uscate.

Pamant : 1/2 pamant de gradina, 1/4 turba, 1/4 argila

>
15 lei

Disponibil la Comanda

REDUCERE
Disponibil la Comanda
azalee-godetia
Seminte de Azalee - Mix Godetia
>
2 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
dogwood-trees
Seminte Dogwood-Cornus (30 seminte)

Origine : Originar din Japonis, China, Korea
Cultivare : Cultivarea semintelor in casa se poate face pe tot parcursul anului. Se lasa semintele peste noapte la imbibat intr-un pahar cu apa calda, apoi se pun la 1 cm adancime intr-un amestec de nisip cu turba. Pastrati compostul umed, uniform. Germinarea poate dura pana la 3 luni.
Locul de crestere / iluminat : Chiar si plantele tinere au nevoie de un sol amestec de turba cu nisip, inainte de a fi transplantate in pamant de gradina. Copacul prefera locatiile cu soare direct.
Ingrijire : Cand transplantati in pamant de gradina sau in ghiveci, solul trebuie sa fie bogat in substante nutritive si bine drenat. Infloritorul Dogwood creste relativ incet, dar din primavara pana la inceputul toamnei, necesita fertilizare cu ingrasamant obisnuit.
Iarna : Este de natura robust si rezista pe deplin.

>
15 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
menta-deco
Seminte de Menta Decorativa
>
2 lei
REDUCERE
Disponibil la Comanda
wmpalm
Seminte de Washingtonia Robusta (10 seminte)
>
15 lei