Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


Canna
Exista 2 produse.

REDUCERE
Disponibil la Comanda
canna-seed-mix-25l
Canna Seed Mix 25L

Canna Seed Mix 25L

CANNA Terra Seedmix  are o structura omogena stabila care permite retinerea unei cantitati suficiente de apa. Acest substrat este special creat pentru seminte si clone - nu are incarcare de nutrienti insa planta gaseste aici tot ce are nevoie pentru un start de succes in viata.

Puteti planta semintele direct in acest substrat - rezultatele vor fi senzationale!

Canna Seed Mix 25L

Amestec special de turba cu EC=0 pentru germinare
>
54 lei

Disponibil la Comanda

REDUCERE
Disponibil la Comanda
canna-coco-professional-plus-50l
Canna Coco Professional Plus 50L

CANNA Coco Professional Plus = R.H.P. calitate

CANNA Coco Professional Plus este format din 100% fulgi de cocos, special selectate pentru CANNA Coco Professional Plus, intr-un proces in care se asigura calitatea acestuia, neintrand in contact cu solul, avand asigurarea ca produsul final nu este afectat de boli de sol si nu contine nimic altceva decat cocos. Este spalat in in apa dulce si nu contine saruri. Toate aceste aspecte, il fac a fi un mediu excelet de crestere.

Procesul de producție este supus unor controale stricte de calitate astfel încât să putem garanta pentru calitatea acestui produs.

CANNA Coco Professional Plus poarta marca de calitate RHP. De fapt, calitatea acestui produs este chiar cu mult peste standardul RHP. Pe scurt, marca de calitate R.H.P.  înseamnă că produsul nu contine resturi vegetale Inspectia R.H.P. nu se limitează doar la produsul finit, dar se referă si  la prelucrarea materiilor prime pe tot parcursul productiei, pana ce ajunge sa fie ambalat in sac.

Procesul de reglare al Ph-ului produselor CANNA ne permite să "pre-programam" mediu la o anumita vechime. Acest lucru va permite sa obțineti rezultate de inalta calitate de fiecare data.

>
95 lei