Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


Extractor Prima Klima PK100-TC, 100mm-280m3/h

Disponibil la Comanda

565 lei TVA incl.
Cod produs:
LIVRARE GRATUITA

Specificatii tehnice:

Flansa: 100mm
Flux de aer maxim: 280m³ / h
Putere: 40W
Intrare AC: 230V 50 / 60Hz 0.18A
Tmax: 42 ° C
Masuratori: 244mm x 241mm (w / h)
Greutate: 2,38 kg

PK100-TC este cel mai mic dintre ventilatoarele de conductă internă de înaltă eficiență controlate la temperatură Prima Klima, echipate cu un motor MES AC. Ventilatorul utilizează un motor real de condensator care a fost adaptat optim la carcasă. Aparatul este extrem de silențios când este comutat la viteză mică. Întreaga carcasă este fabricată din poliamidă rezistentă la impact, rezistentă la flacără (nylon). Rulmenții cu bile de lungă durată, fără întreținere, contribuie la o rulare deosebit de lină a motorului.

Sistemul de control, conexiunile și condensatorul sunt complet integrate în carcasă. Cu ajutorul suportului de montaj furnizat, ventilatorul poate fi fixat cu ușurință și în siguranță pe perete sau tavan în orice poziție. Disponibil într-o versiune de 115V și cu cabluri de conexiune alternative.

Caracteristici:

- Motor MES AC - Rotor cu lame curbate înapoi - Consum redus de energie - Emisii reduse de zgomot - Reglarea temperaturii și a vitezei reglabile - Forma optimizată aerodinamic - Carcasă rezistentă la impact și rezistență - Conectarea și sistemul de control în carcasă

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...