Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


Dezumidifactor Pure Factory 0.75L

Disponibil la Comanda

519 lei TVA incl.
Cod produs: 1071360
LIVRARE GRATUITA

Dezumidificatorul de la Pure Factory este unul compact, perfect pentru spații mici, caravane, dulapuri și locații mici. Acest mic dezumidificator poate fi utilizat pentru a reduce umiditatea de mediu intr-o incapere mai mica.

Acesta va ajuta la controlul umidității în timpul fazei de înflorire, prevenind apariția ciupercilor și a mucegaiurilor. Este capabil să extragă zilnic 750 ml de apă și să le acumuleze în rezervor.

Dezumidificatorul termoelectric este cunoscut deoarece are o capacitate de extracție mai scăzută a apei și nu are un compresor. Spre deosebire de alte dezumidificatoare tradiționale, dezumidificatorul de la Pure Factory nu utilizează sistemul de răcire al bobinelor de răcire. În schimb, utilizează un proces cunoscut sub numele de procesul Peltier. Procesul trece prin electricitate printr-un panou de două straturi de materiale diferite. De asemenea, aveți nevoie de un ventilator pentru a crea circulația aerului și o tavă de colectare a apei pentru colectarea condensului.

Principalul avantaj al utilizării procesului de condensare Peltier permite micilor dezumidificatori opțiunea de portabilitate cu absența compresorului, făcând un dezumidificator mai mic și mai silențios.

Este un dezumidificator fără compresor de lumină, mic, silențios și respectuos față de mediul înconjurător. Consumul redus (60W) și capacitatea sa de dezumidificare (până la 0,75 litri pe zi) o fac ideală pentru încăperile sau dulapurile mici și mijlocii.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...