Best online garden center - IndoorGardens

Contactati-ne
0745 130 010
Bun venit,
Log in
Cosul dumneavoastra
 x 


Confidentialitate/Discretie

Prin inregistrarea ca utilizator al www.indoorgardens.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.indoorgardens.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.indoorgardens.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.indoorgardens.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti.

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de SC GARDEN LOGISTIC SRL doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul www.indoorgardens.ro: procesarea cererilor, ofertarea de produse, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra, contactarea, inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon, in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.indoorgardens.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC GARDEN LOGISTIC SRL, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Numarul de notificare prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate sau stocate: RG0025664

Adresa de mail asociata comenzii dvs. trebuie sa fie una functionala, pentru a putea comunica cu INDOORGARDENS. Aceasta poate fi o adresa de e-mail pe care o folositi doar pentru comenzile catre indoorgardens.ro.

Referitor la numarul de telefon, va rugam sa furnizati intotdeauna un numar de telefon valid pentru a va putea contacta cei de la Fan Courier si Urgent Courier sau de INDOORGARDENS in cazul in care sunt anumite probleme legate de livrare.

Pentru un maxim de confidentialitate puteti opta pentru ridicarea coletului de la sediul firmei de curierat din localitatea Dvs.